INGREDIENTS
200 g d'arròs
1 l de llet
200 g de sucre
1 pela de llimona
1 canó de canyella
canyella en pols
PREPARACIÓ
Poseu
l'arròs en aigua freda i deixeu-lo al foc fins que arrenqui el bull,
i després escorreu-lo.
En un altre cassó, poseu la llet,
la pela de llimona, un tros de canó de canyella i el sucre.
Remeneu-ho i espereu fins que comenci a bullir.
Tireu-hi
l'arròs i deixeu-ho coure, durant 22 o 24 minuts i a foc
lent.
Podeu acabar i presentar aquest plat de 2 maneres.
Poseu-lo en dos bols i deixeu-lo refredar a la nevera. Remeneu
enèrgicament el d'un bol per tal d'accelerar-ne la refrigeració.
La
primera presentació consisteix a espolsar una mica de canyella en
pols pel damunt de l'arròs. Per presentar-Io de la segona manera,
agafeu l'arròs que s'ha refredat més ràpidament, ompliu-ne uns
motlles petits i circulars, i acompanyeu-lo amb un tros de pela de
llimona i amb una mica d'escuma de canyella.
Per fer
aquesta escuma, poseu nata i canyella a bullir, refredeu-la a la
nevera durant 24 hores, i munteu-la com una nata normal. Espolseu una
mica de sucre sobre l'arròs, i cremeu-lo amb el cremador.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada